viernes, 17 de abril de 2015

CONCURS DE CISCO


El dimecres 15 d'abril per la tarda vam anar, a les oficines de CISCO a Barcelona, els equips guanyadors del concurs que vam fer la setmana passada a l'escola, tant de Cinquè com de Sisè.

A les 15.00h sortírem de l'escola en un bus camí de la Diagonal, amb molta por que les maquetes no s'esmiculessin. En arribar pujàrem a les oficines, ens van acreditar i ens van posar un adhesiu amb el nostre nom.

JA SOM A LA DIAGONAL, AL FONS L'HOTEL PRINCESA SOFIA.
PUJANT LES ESCALES DE CISCO.
AGAFANT L'ACREDITACIÓ A LA RECEPCIÓ.
MIRA QUE MAQUES AMB L'ACREDITACIÓ I EL CARTELLET DEL NOM.

ELS REPRESENTANTS DE LA GINESTA.
FOTO DE FAMÍLIA.

Després ens van separar, a un despatx va anar: Cinquè, la Lídia i Dubravka. I en un altre despatx: Sisè, Lourdes, Julie i en Santi. Al despatx hi havia una taula gran amb un micrófon al mig que enganxava tot, semblava un pastís de xocolata. Quan parlàvem, dues càmeras, que eren sobre una pantalla supergran, ens filmaven. A la pantalla es veien tots els llocs on faríem connexions.


EN SANTI S'AUTOFOTOGRAFIA A LA PANTALLA.

AIXÍ VEIEM ALS DE CINQUÈ.

MIREU LES CÀMERES A SOBRE DE LA PANTALLA.

ALS DE SISÈ AMB UN VELL CONEGUT...


Abans de les quatre ja era gairebé tothom connectat. Va començar a donar-nos la benvinguda una senyora des d'Anglaterra, concretament de Bedfont Lakes (Londres), aquesta va adeçar-nos a una demostració que ens van fer des d'Oslo (Noruega). També vam veure una demostració des de Miami (EEUU):

Tot seguit va dirigir unes paraules el sr. Rogelio Velasco, que és el Sots-President de Cisco a Méxic, ho feia des de Méxic D.F. I a continuació ja vam començar a exposar els nostres treballs.

Ho coordinava la srta. Jessica Ruvalcaba i la srta. Beatriz Medina, des de San José (California) EEUU; van recordar que els objectius d'aquest concurs eren: inspirar i educar, promoure l'interés a l'àrea de tecnologia i connectar diferents pobles.

A les 16.30 va començar l'exposició dels de Cinquè. Primer el CEIP Atenea de Torremolinos, ho feia des de Màlaga; després la Escuela Federal 18 de Marzo des de Monterrey i per a finalitzar La Ginesta.
Després va ser l'exposició de Sisè: CEIP Atenea, CP Ciudad de Nara de Toledo, però des de Madrid, aquests dos cops, doncs tenien grup A i grup B, Escuela Federal 18 de Marzo i per a finalitzar La Ginesta.

EXPOSICIÓ DE 5È DE MONTERREY.

LA BELSUE DURANT L'EXPOSICIÓ DE CINQUÈ.

L'EXPOSICIÓ DE MARIONA VISTA DES DE LA PANTALLA DE 6È
ELS DE SISÈ MOMENTS ABANS DE LA SEVA EXPOSICIÓ.

És a dir, tant a Cinquè, com a Sisè, nosaltres vam ser els últims a exposar. Ja se sap, que "lo bo es deixa sempre pel final"... Tots diuen que ho exposàrem molt bé, que vam parlar molt clar (i sense llegir com altres), que ens vam limitar al temps establert, que les idees eren bones i que vem ser els millors!!!.

La veritat és que ens va encantar parlar amb tants llocs alhora, i a més que ens veiessin. No vam estar nerviosos (o al menys no se'ns va notar) i tothom ens va felicitar. Vam quedar tots contents: els de Cisco, els mestres i sobretot nosaltres, és clar.

Cap a les sis ja havia acabat la connexió. En sortir del despatx ens van oferir un berenar impressionant, semblàvem nàufrags que no menjàvem des de feia quatre anys...

MMMM... BERENAR!!!

Ens va recollir l'autocar i vam arribar a les 19.00h a l'escola. Va ser una experiència inoblidable, una vivència així no l'havíem passat mai, ho recordarem tota la vida.


RESPIRANT A FONS, DE TORNADA A CASTELLDEFELS.


MOLTES GRÀCIES  CISCO.


3 comentarios:

 1. Felicitats a tots! Us emporteu una gran experiència...

  ResponderEliminar
 2. Felicitats a tots! Us emporteu una gran experiència...

  ResponderEliminar
 3. Chicos sois estupendos y lo habéis hecho todos muy muy bien :-)!, Olé La Ginesta!
  Y otro Olé para este blogger que nos mantiene informados a todos al detalle, que bien!

  ResponderEliminar